Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 5 minuten geleden

Falcon Eyes klemmen CBH-4 2 stuks voor dwarsligger

Beschrijving

Met behulp van de Falcon Eyes klemmen CBH-4 kunt u in combinatie met twee lampstatieven en een dwarsligger een compleet achtergrondsysteem, geschikt voor één achtergrond, in elkaar zetten. Deze set kunt ook u gebruiken om een bestaand achtergrondsysteem uit te breiden voor een extra rol of doek. 

De koperen pen is 53 mm lang en heeft een diameter van 10 mm. De maximale diameter van de buis waaraan de klem vastgezet kan worden is 25 mm. De afstand van de pen naar de buis is 25 mm. De klem wordt bevestigd met behulp van een schroef, over de buis van het statief. 

De koperen pen is te verwisselen met spigots (optioneel), zodat u ook extra lampen op deze beugel kunt plaatsen. In de CBH-4 zit een gat waar een statief in past. Het klem gedeelte is voorzien van rubber om uw statief zo min mogelijk te beschadigen.

Levering:

  • 2 x houder
Terug naar boven
Technische specificaties
Aantal rollen
Het aantal rollen die hierin kunnen worden geplaatst. Met meerdere achtergrondrollen kunt u makkelijker en sneller van fotoachtergrond verwisselen en zo bijvoorbeeld van kleur variëren.
Aantal rollen:
1
Materiaal bevestiging
Een statief of ander bevestigingssysteem kan uit diverse materialen vervaardigd zijn, wat zijn gewicht, robuustheid en duurzaamheid bepaalt. Zo is er doorgaans keuze uit aluminium, carbon, titanium, kunststof of hout.
Materiaal bevestiging:
Metaal
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review