Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 6 minuten geleden

Falcon Eyes achtergrondsysteem SPK-1W met 1 rol wit 1,35 x 11 m

Beschrijving

Deze Falcon Eyes achtergrond support is een compeet ophangsysteem, inclusief een witte rol papier. Met behulp van de bijgeleverde kettingset kunt u de rol gemakkelijk op en af rollen. Omdat het systeem snel op te bouwen is, kunt u deze in uw studio gebruiken, maar ook op locatie.

De breedte van het systeem wordt bepaald door de breedte van de papierrol of buis die in de houders geklemd wordt. Standaard wordt bij dit systeem een rol van 1,38 m breed geleverd. Het systeem wordt geleverd met twee degelijke statieven, zodat hij het gewicht van de 2,75 m rollen ook kan dragen.

Levering:

  • 2 x (lamp)statief L-2500H
  • 1 x oprolsysteem B-reel (2 houders, 1 ketting (1,7 m), 1 x geleider)
  • 1 x rol 1,38 m x 11 m achtergrondpapier wit
Terug naar boven
Technische specificaties
Aantal rollen
Het aantal rollen die hierin kunnen worden geplaatst. Met meerdere achtergrondrollen kunt u makkelijker en sneller van fotoachtergrond verwisselen en zo bijvoorbeeld van kleur variëren.
Aantal rollen:
1
Materiaal bevestiging
Een statief of ander bevestigingssysteem kan uit diverse materialen vervaardigd zijn, wat zijn gewicht, robuustheid en duurzaamheid bepaalt. Zo is er doorgaans keuze uit aluminium, carbon, titanium, kunststof of hout.
Materiaal bevestiging:
Aluminium
Kleur achtergrond
Onze achtergronden zijn er in verschillende kleuren voor alle toepassingen binnen productfotografie en studiofotografie. Daarnaast is er verschil tussen matte en glanzende achtergronden.
Kleur achtergrond:
Wit
Maten achtergrond
Er zijn verschillende maten achtergronden verkrijgbaar voor diverse toepassingen binnen productfotografie en studiofotografie.
Maten achtergrond:
1,38 x 11 m
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review