Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 13 minuten geleden

Falcon Eyes electrisch achtergrondsysteem B-4WE voor 4 rollen

Falcon Eyes electrisch achtergrondsysteem B-4WE voor 4 rollen
Alle afbeeldingen (7)
Beschrijving

Om de ruimte in uw studio optimaal te kunnen benutten, heeft Falcon Eyes het achtergrond-ophangsysteem B-4WE ontwikkeld. De B-4WE is geschikt voor 4 achtergrondrollen en wordt geleverd inclusief draadloze afstandbediening. De breedte kunt u zelf bepalen, dus alle rollen passen op dit systeem. De afstandsbediening kan ingesteld worden op de kanalen 1-99.

U kunt dit systeem ophangen aan muur of plafond door middel van de meegeleverde bevestigingsschroeven, waarna u de rollen ertussen kunt hangen. Hierna kunt u met behulp van de draadloze afstandsbediening de rollen op- en afrollen. Vanaf het plafond gerekend is de volledige hoogte van het achtergrondsysteem 40 cm. De rollen (het hart ervan) hebben de volgende afstanden vanaf het plafond gezien: 11cm, 14cm, 18cm en 21cm. De diepte is max. 40 cm. De totale buitenmaat incl. de langste rol van 2,72 meter is 2,93 meter. Per rolhouder is het maximaal belastbare gewicht 10 kg.

Levering:

  • 2 x Muur-/Plafondbeugel
  • 4 x Rolhouder met motor
  • 4 x Rolgeleider
  • 1 x Draadloze Afstandsbediening
  • 3 x 23A Batterij (12V)
  • 1 x Systeemontvanger
  • 4 x Muur-/Plafondschroef
  • 1 x Handleiding
     
Terug naar boven
Technische specificaties
Aantal rollen
Het aantal rollen die hierin kunnen worden geplaatst. Met meerdere achtergrondrollen kunt u makkelijker en sneller van fotoachtergrond verwisselen en zo bijvoorbeeld van kleur variëren.
Aantal rollen:
4
Materiaal bevestiging
Een statief of ander bevestigingssysteem kan uit diverse materialen vervaardigd zijn, wat zijn gewicht, robuustheid en duurzaamheid bepaalt. Zo is er doorgaans keuze uit aluminium, carbon, titanium, kunststof of hout.
Materiaal bevestiging:
Metaal
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review