Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 7 minuten geleden

Falcon Eyes achtergrond support B-3W voor 3 rollen

Falcon Eyes achtergrond support B-3W voor 3 rollen
Alle afbeeldingen (5)
Beschrijving

Deze Falcon Eyes achtergrond support is een universeel ophangsysteem voor het ophangen en wisselen van maximaal drie achtergronden. De houder is gemakkelijk aan de muur of het plafond te monteren, waarna u de rollen kunt plaatsen. De rolhouder kunt u in een buis of koker van de achtergrondrol plaatsen en aandraaien. Hierdoor zet de houder uit en komt een goede bevestiging tot stand. Door middel van de meegeleverde kettingen kunt u gemakkelijk van rollen wisselen. 

Dit systeem is op elke gewenste breedte van elkaar te plaatsen en kan tot minimaal 10 cm van het plafond worden bevestigd. De meegeleverde geleiders zorgen ervoor dat de kettingen netjes op hun plaats blijven hangen.

In combinatie met 4 x CL22 is dit ophangsysteem ook op een lampstatief te monteren, zie foto 2. Hiervoor kunt u het beste gebruik maken van de Statief Montageset, waardoor het geheel stevig vast zit aan het statief.

De beugels zijn 32 cm hoog en max. 21 cm diep en hebben een maximale doorsnee van 7cm. Kettingen zijn lang 1.70 (dubbel). De rolhouders steken 12 cm uit buiten de rol.

Levering:

  • 2 x muur/plafondbeugels
  • 6 x houders
  • 3 x ketting
  • 3 x kettinggeleiders
  • 3 x contra gewicht
  • 8 x montage bout
Terug naar boven
Technische specificaties
Materiaal bevestiging
Een statief of ander bevestigingssysteem kan uit diverse materialen vervaardigd zijn, wat zijn gewicht, robuustheid en duurzaamheid bepaalt. Zo is er doorgaans keuze uit aluminium, carbon, titanium, kunststof of hout.
Materiaal bevestiging:
Kunststof, Metaal
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review