Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 14 minuten geleden

Bresser D-37 Support + 3x6m Doek Chromakey Groen

Bresser D-37 Support + 3x6m Doek Chromakey Groen
Alle afbeeldingen (3)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: 350901546
  • Merk: Bresser
€ 225,00 incl. 21% BTW Online bestellen € 189,95
Beschrijving

Bresser D-37 achtergrond Support + BR-9 Chromakey groen doek 3x6m

Chromakey doek groen, wordt veelal gebruik bij film tv en digitale studio's. Met de Key functie kan de achtergrond verwijderd worden en de foto is dan vrijstaand in één hele simpele handeling.
Een complete set: bestaande uit een achtergrond support en een stevige chromakey groene katoenen doek van 3x6meter. Aan één zijde van het achtergronddoek is een zoomlus genaaid waarin een draagstang van een achtergrondsupport geschoven kan worden. Het geheel kan vervolgens makkelijk achter het onderwerp geplaatst worden. Het D-37 achtergrondsupport is van stevig aluminium en is makkelijk op te zetten. Het geheel is 300cm hoog en 350cm breed.

Leveringsomvang / Kenmerken:

  • Achtergrond doek groen
  • Afmeting doek: 3m breed x 6m lang
  • Achtergrond support: 350cm breed x 300cm hoog
  • Inclusief draagtas voor doek
  • Inclusief draagtas voor support
Terug naar boven
Technische specificaties
Aantal rollen
Het aantal rollen die hierin kunnen worden geplaatst. Met meerdere achtergrondrollen kunt u makkelijker en sneller van fotoachtergrond verwisselen en zo bijvoorbeeld van kleur variëren.
Aantal rollen:
1
Materiaal bevestiging
Een statief of ander bevestigingssysteem kan uit diverse materialen vervaardigd zijn, wat zijn gewicht, robuustheid en duurzaamheid bepaalt. Zo is er doorgaans keuze uit aluminium, carbon, titanium, kunststof of hout.
Materiaal bevestiging:
Aluminium
Kleur achtergrond
Onze achtergronden zijn er in verschillende kleuren voor alle toepassingen binnen productfotografie en studiofotografie. Daarnaast is er verschil tussen matte en glanzende achtergronden.
Kleur achtergrond:
Groen
Maten achtergrond
Er zijn verschillende maten achtergronden verkrijgbaar voor diverse toepassingen binnen productfotografie en studiofotografie.
Maten achtergrond:
3 x 6 m
Breedte dwarsligger
Een dwarsligger bestaat normaal gesproken uit meerdere secties, waardoor u de breedte naar wens kunt aanpassen. De breedte wordt weergegeven in cm.
Breedte dwarsligger:
350 cm
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review