Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 17 minuten geleden

Falcon Eyes achtergrondpapier 01 Arctic White 2,75 x 11 m

Beschrijving

De achtergrond rollen papier van Falcon Eyes zijn van zeer goede kwaliteit. Falcon Eyes heeft een assortiment van 27 verschillende kleuren, verkrijgbaar in de maten 1,38 x 11 meter en 2,75 x 11 meter. Een papierrol is niet alleen een voordelige vervanger voor achtergronddoeken, het vormt bovendien een vlakke en egale achtergrond. Alle Falcon Eyes rollen worden geleverd op een stevige koker, die u gemakkelijk op een background support kunt plaatsen.

Let op: wegens verschillende monitor-instellingen, kunnen de kleuren een klein beetje afwijken van het getoonde plaatje.

Verzendkosten:

De verzendkosten voor lange pakktten zijn binnen Nederland € 20 (incl. BTW). Dit betekent dus dat u voor bundels 1, 2 of 3 achtergrondrollen € 20 verzendkosten betaalt per bundel. Wanneer de achtergrondrollen per 4 stuks worden gebundeld is de verzending binnen Nederland gratis. Voor tarieven in het buitenland, neem contact op.

Levering:

  • Falcon Eyes Achtergrondpapier 01 Arctic White 2,75 x 11 m
Terug naar boven
Technische specificaties
Kleur achtergrond
Onze achtergronden zijn er in verschillende kleuren voor alle toepassingen binnen productfotografie en studiofotografie. Daarnaast is er verschil tussen matte en glanzende achtergronden.
Kleur achtergrond:
Wit
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review