Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 10 minuten geleden

Linkstar achtergrondrol 06 Crimson 2,75 x 11 m

Beschrijving

De Linkstar achtergrond papierrollen zijn er in 20 verschillende kleuren en verkrijgbaar in de maten 1,38 x 11 meter en 2,75 x 11 meter. Het papier vormt een mooie egale achtergrond en is van zeer goede kwaliteit. Alle Linkstar papierrollen worden geleverd op een stevige koker zodat u het papier gemakkelijk op een background support kan plaatsen.

Let op: wegens verschillende monitor-instellingen, kunnen de kleuren een klein beetje afwijken van het getoonde plaatje.

Verzendkosten:

De verzendkosten voor lange pakktten zijn binnen Nederland € 20 (incl. BTW). Dit betekent dus dat u voor bundels 1, 2 of 3 achtergrondrollen € 20 verzendkosten betaalt per bundel. Wanneer de achtergrondrollen per 4 stuks worden gebundeld is de verzending binnen Nederland gratis. Voor tarieven in het buitenland, neem contact op.

Levering:

  • Linkstar achtergrondrol 06 Crimson 2,75 x 11 m
Terug naar boven
Technische specificaties
Kleur achtergrond
Onze achtergronden zijn er in verschillende kleuren voor alle toepassingen binnen productfotografie en studiofotografie. Daarnaast is er verschil tussen matte en glanzende achtergronden.
Kleur achtergrond:
Rood
Maten achtergrond
Er zijn verschillende maten achtergronden verkrijgbaar voor diverse toepassingen binnen productfotografie en studiofotografie.
Maten achtergrond:
2,75 x 11 m
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review